themoonbarking

test

Följ oss på Facebook och få aviseringar då ett nytt avsnitt finns ute. Varje måndag! Varje torsdag!

VÄLKOMMNA till themoonbarking.com – podcasten med omtanke. Omtanke över alla som sliter och försöker få vardagen att gå ihop. Till er som inte jublar måndag morgon. Till dig som tänker att du inte kommer orka ta tvättstugan ikväll men det fanns ju ingen annan tid. Till alla som måste hinna till simskolan, fixa middag, ordna med försäkringskassan, bråka med arbetsförmedlingen, stå ut med dryga chefer, kontrollera tiden för bilbesiktningen, avbeställa tidningen, få ihop pensionssparandet (eller ens förstå det). Till er som trots allt lite småavundsjukt tittar på era vänners statusuppdateringar och som känner att jobbet kanske inte alltid är så roligt som man ska tycka i detta surdegsbakande land med kliniskt rena kök. Ni som försöker få livet att gå ihop och bitvis lyckas, bitvis misslyckas. Den här är vår podcast är till er.

Vårt mål är att försöka göra er vecka något mer uthärdlig. Vi kanske kommer uppfattas som gapiga, dryga och obegåvade men vi är helt ärliga då vi säger att vi vill agera som er skidvalla i det tröga spår av transportsträcka som kallas vardag. Vi vill med vår podcast föra er i mål vad det än må vara: semester, helg, löneförhöjning, nästa steg i karriären, bättre sex, ny bil, lägenhet, studieplats… Det är vårt uppdrag gentemot er.

Vi gör det med betraktelser, åsikter, djup men mest lättsamhet under en skinande varm sol av vad vi tror är humor under vardagsskuggans solkiga parasoll. Vi som hoppas kunna bidra till en bättre värld i var persons eget mikrokosmos heter Stefan och Niklas: två män i yngre och , en något äldre, medelålder.

Vi försöker vara mer än en pod! Vi tar oss an kändisar på oväntade sätt genom våra försök till reportage via Thomas – vår legopraktikantgubbe. Vi gör nedslag i bloggar och på Twitter och försöker få material från känt folk och vanligt folk att väva in i podden och återföra det ut igen på olika sätt. Vi iscensätter också en del äventyr på Instagram. Vi har också våra tweets uppe på hemsidan så ni kan dagligen kan följa kommentarer på händelser i Sverige och lokalt. Så themoonbarking är lite mer än en vanlig pod. Vi vill gärna vara en del av er vardag.

Själva namnet på vår podcast (som egentligen skulle heta Bark at the moon men det var upptaget) betyder att uppröra sig över något man ändå inte kan förändra. Som vi alla gör då livet kan kännas motigt men ändå inte så illa att man inte kan se ljuset i tunneln för ett tag. Kort sagt. Ett passande namn för en pod som handlar om hur folk har det mest och vill underlätta deras vardag bara lite. Vi hoppas ni vill hänga med oss på themoonbarking.com Bark at the moon means? It means you’re doing something pointless. (Sökning på “Bark at the moon” på ask.com): The Oxford English Dictionary doesn’t list this phrase under either word. Possibly ”barking mad” originated to describe people who were mentally ill with symptoms of hyperactivity and aggression, like a barking dog, or actually barked like dogs. Or perhaps it has to do with rabies.

Varje måndag och torsdag släpps ett nytt avsnitt. Följ oss gärna på facebook under themoonbarking. Hjärtligt och innerligt välkomna till oss! Mycket nöje önskar Stefan och Niklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: