#10 Internetfenomen


internet

Vänligen läs detta. Måndag. En dag, svårare för vissa. Det är den för mig idag. Det skulle bli en pod av glädje där Stefan skulle bjudas in till fest och gamman. En pod som är den tionde riktiga och först var tänkt att spelats in på Café Saturnus men vad gör väl det? Istället blev det ett ingenting. Ett sjuhelvetes virus har totalt däckat mig i influensan så vi är tvugna att servera er ljummen mat idag. Men det är inget fel på ljummen mat. En ljummen sallad med ett glas rosé smakar förträffligt.Det är bara det att det inte blev så där som vi tänkt.

Nu handlar det om Internet (inte bara så klart). Vad minns vi? Vad var störst? Dummast? Häftigast? Minns ni nedladdningstiderna på ett 28,8 modem? Ni som är i 40-års åldern kan jämföra det med laddningstider på Bruce Lee, kassetversionen, Commodore 64. Räknevärket stannade på 263. Och ibland fick man Load Error. Netscape eller Explorer? Kazaa. Napster. Mirc. ICQ. Goofer. Cyberstaden Dobido där undertecknad höll på att få en karriär men så blev det inte och Dobidoo föll två veckor senare. Webbchattens födelse! You go name it. We got it. På torsdag är vi tillbaka igen och jag lär vara dunderladdad och frisk. Nästa måndag ska jag ge er en detaljerad inblick även visuellt via Instagram om vad influensa innebär för en 41 års åldring. Just det. Virus. Det får vi inte glömma. Mycket nöje!

About The moonbarking

VÄLKOMMNA till themoonbarking.com - podcasten med omtanke. Omtanke över alla som sliter och försöker få vardagen att gå ihop. Till er som inte jublar måndag morgon. Till dig som tänker att du inte kommer orka ta tvättstugan ikväll men det fanns ju ingen annan tid. Till alla som måste hinna till simskolan, fixa middag och kontrollera tiden för bilbesiktningen. Till er som trots allt lite småavundsjukt tittar på era vänners statusuppdateringar och som känner att jobbet kanske inte alltid är så roligt som man ska tycka i detta surdegsbakande land med kliniskt rena kök. Ni som försöker få livet att gå ihop och bitvis lyckas, bitvis misslyckas. Den här podcast är till er. Vårt mål är att försöka göra er vecka något mer uthärdlig. Vi kanske kommer uppfattas som gapiga, dryga och obegåvade men vi är helt ärliga då vi säger att vi vill agera som er skidvalla i det tröga spår av transportsträcka som kallas vardag. Vi vill med vår podcast föra er i mål vad det än må vara: semester, helg, löneförhöjning, nästa steg i karriären. Semester. Det är vårt uppdrag gentemot er. Vi gör det med betraktelser, åsikter, djup men mest lättsamhet under en skinande varm sol av vad vi tror är humor under vardagsskuggans solkiga parasoll. Vi som hoppas kunna bidra till en bättre värld i var persons eget mikrokosmos heter Stefan och Niklas: två män i yngre och , en något äldre, medelålder. Själva namnet på vår podcast (som egentligen är Bark at the moon) betyder att uppröra sig över något man ändå inte kan förändra. Som vi alla gör då livet kan kännas motigt men ändå inte så illa att man inte kan se ljuset i tunneln för ett tag. Kort sagt. Ett passande namn för en pod som handlar om hur folk har det mest och vill underlätta deras vardag bara lite. Vi hoppas ni vill hänga med oss på themoonbarking.com Bark at the moon means? It means you’re doing something pointless. (Sökning på “Bark at the moon” på ask.com): The Oxford English Dictionary doesn’t list this phrase under either word. Possibly ”barking mad” originated to describe people who were mentally ill with symptoms of hyperactivity and aggression, like a barking dog, or actually barked like dogs. Or perhaps it has to do with rabies. Varje måndag och torsdag släpps ett nytt avsnitt. Följ oss gärna på här, Itunes, Facebook, Twitter och Instagram under themoonbarking. Hjärtligt och innerligt välkomna till oss!

Posted on 2 mars, 2015, in podcast and tagged , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: