#8 BDSM-podden


bild

Måndag. För vissa en underbar känsla. För andra skräckblandad förtjusning. För många: kanske inte den dag man håller som mest älskad i veckan. Kanske kan vi få er att känna er något varmare denna kalla måndag då vi värmer era själar och skinkor med pod 8: BDSM-podden där vi bland annat skärskådar helgens premiär av 50 Shades of Grey från ett lite udda håll kan tyckas. Dessutom skickar vi ut Thomas på kryssning. I vårt Instagramflöde på Themoonbarking (eller här intill om ni lyssnar kring den 16 februari) finns experimentet då vi sjösätter Thomas på LegoFriends-kryssaren. Reportaget hittar ni i podden. Nedan kan också beskådas en bild på Pernilla Wahlgren då vi tycker att hon antar ett dominant ansiktsuttryck – sällan skådat och vi pratar om det i podden så vi ville ge er bildbevis: hon KAN se förbannad ut. U go girl!

Vad vi snackar om:

Micke Persbrandt
Väktarhat
Namn
Filippa Bark
Vilka kändisar är dominanta och vilka är undergivna?
Charlotte Perellis dåliga morgon som vi aldrig får se
Att skämta om BDSM offentligt
BDSM blir radhusvänligt och problemet med det
Stefan tvättar köksluckor hos Max
Att hoppa stav
Allt flyter: Thomas på Lego-Friendskryssaren
Thomas sexar loss på kryssaren (video)
Niklas framför sin egen visa Sadomasochistiska Sara

 

About The moonbarking

VÄLKOMMNA till themoonbarking.com - podcasten med omtanke. Omtanke över alla som sliter och försöker få vardagen att gå ihop. Till er som inte jublar måndag morgon. Till dig som tänker att du inte kommer orka ta tvättstugan ikväll men det fanns ju ingen annan tid. Till alla som måste hinna till simskolan, fixa middag och kontrollera tiden för bilbesiktningen. Till er som trots allt lite småavundsjukt tittar på era vänners statusuppdateringar och som känner att jobbet kanske inte alltid är så roligt som man ska tycka i detta surdegsbakande land med kliniskt rena kök. Ni som försöker få livet att gå ihop och bitvis lyckas, bitvis misslyckas. Den här podcast är till er. Vårt mål är att försöka göra er vecka något mer uthärdlig. Vi kanske kommer uppfattas som gapiga, dryga och obegåvade men vi är helt ärliga då vi säger att vi vill agera som er skidvalla i det tröga spår av transportsträcka som kallas vardag. Vi vill med vår podcast föra er i mål vad det än må vara: semester, helg, löneförhöjning, nästa steg i karriären. Semester. Det är vårt uppdrag gentemot er. Vi gör det med betraktelser, åsikter, djup men mest lättsamhet under en skinande varm sol av vad vi tror är humor under vardagsskuggans solkiga parasoll. Vi som hoppas kunna bidra till en bättre värld i var persons eget mikrokosmos heter Stefan och Niklas: två män i yngre och , en något äldre, medelålder. Själva namnet på vår podcast (som egentligen är Bark at the moon) betyder att uppröra sig över något man ändå inte kan förändra. Som vi alla gör då livet kan kännas motigt men ändå inte så illa att man inte kan se ljuset i tunneln för ett tag. Kort sagt. Ett passande namn för en pod som handlar om hur folk har det mest och vill underlätta deras vardag bara lite. Vi hoppas ni vill hänga med oss på themoonbarking.com Bark at the moon means? It means you’re doing something pointless. (Sökning på “Bark at the moon” på ask.com): The Oxford English Dictionary doesn’t list this phrase under either word. Possibly ”barking mad” originated to describe people who were mentally ill with symptoms of hyperactivity and aggression, like a barking dog, or actually barked like dogs. Or perhaps it has to do with rabies. Varje måndag och torsdag släpps ett nytt avsnitt. Följ oss gärna på här, Itunes, Facebook, Twitter och Instagram under themoonbarking. Hjärtligt och innerligt välkomna till oss!

Posted on 16 februari, 2015, in podcast and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: